Pyszny deser dla NieAlergika. Dwie minuty i gotowy:)
Składniki (dla dwóch osób):
pół szklanki gęstego jogurtu naturalnego (typu greckiego)
pół szklanki serka mascarpone
2-3 łyżki nutelli
ew. 1-2 łyżki syropu z agawy
zboża preparowane (u mnie mieszanka prosa, orkiszu i brązowego ryżu)
Jogurt zmiksować z mascarpone, nutellą i słodem (można dokładnie wymieszać łyżką). W wysokich szklankach nakładać naprzemiennie krem i zbożowy popping. Zjadać ze smakiem;)
Proste i napewno smaczne a zboża preparowane zapewne można zastąpić ulubionym musli. Napewno się skuszę
OdpowiedzUsuńAle słodkości! :) Niebo w gębie.
OdpowiedzUsuńNa taki deser zawsze najdzie mnie ochota ;) Pyszności!
OdpowiedzUsuńŚciskam cieplutko!
wygląda świetnie:)
OdpowiedzUsuńbardzo efektowny i prosty
OdpowiedzUsuńOo, pychotka! :)
OdpowiedzUsuńDzięki Dziewczyny:) Uściski!
OdpowiedzUsuńNie pogardziłabym taką porcyjką ;)
OdpowiedzUsuńszybko i pysznie, super deser!
OdpowiedzUsuńAle cudowny deser! :)
OdpowiedzUsuńślinka cieknie..
OdpowiedzUsuń