niedziela, 16 grudnia 2012

ANANAS W MIODZIE


Słodki, soczysty, pyszny...


Składniki:

świeży ananas (u mnie 1/2)
miód (ok. 2 łyżki)

Ananasa obrać, pokroić na kawałki. Obtoczyć w miodzie i zapiekać do lekkiego zrumienienia. 


5 komentarzy:

  1. jesteś genialna! uwielbiam ananasa i miód! samo zdrowie:D

    OdpowiedzUsuń
  2. interesujący pomysł na zdrową przekąskę :]

    OdpowiedzUsuń
  3. świetnie, prosto a jak dla mnie zaskakująco, nie wpadłabym na taką słodką przekąskę, chętnie wypróbuję

    OdpowiedzUsuń
  4. już wyobrażam sobie jak cudownie smakuje taki ananas...gdyby dodać do miodu jeszcze szczyptę czy dwie ostrości , jakieś pieprzowe nuty i dodać do sałatki z kurczakiem ???
    MUSZĘ TO PRZETESTOWAĆ :):)

    OdpowiedzUsuń